Welcome to Empower kids with Interactive Digital Library   Click to listen highlighted text! Welcome to Empower kids with Interactive Digital Library Powered By GSpeech

Accessibility Tools

Партнери

Проектот е координиран од Универзитетот во Малага во рамките на партнерството на Универзитетот на Крит, Државниот педагошки универзитет во Ташкент, И.В. колеџ, и Д.В. училиште.

University of Malaga
ШПАНИЈА
Универзитетот во Малага
University of Crete
ГРЦИЈА
Универзитетот на Крит
Tashkent state Pedagogical University
УЗБЕКИСТАН
Државниот педагошки универзитет во Ташкент
School for visually impaired children Dimitar Vlahov
СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
Училиште за деца со оштетен вид Димитар Влахов
Ienăchiță Văcărescu National College
РОМАНИЈА
Националниот колеџ Ienăchiță Văcărescu
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech